Bruiloft

Emotie.Liefdevol.Sfeer.Details

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf?

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Als fotograaf hou ik van spontane momenten, niet teveel geposeerd. Momenten beleven zoals ze écht zijn.

Mijn beelden zijn moody, maar kleurrijk.

Ik wordt heel enthousiast van intieme bruiloften, kleine details en een mooie styling.

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf om jullie mooie dag vast leggen voor in 2022, 2023 of 2024?

 

 Ik vind het heel belangrijk dat jullie op je gemak zijn bij mij als fotograaf, gezien ik bij een heel intiem moment mag zijn.

Er kan vrijblijvend een kennismakingsgesprek gepland

worden om te kijken of ik de juiste fotograaf ben voor jullie.

 

Minder dan 6 uur fotografie nodig? Ik ben ook te boeken vanaf 4 uur.

7I5A1197.jpg

Recensies

IMG_8393.jpg

Martijn en Peggy

Al meerdere malen hebben wij bij Anke voor de lens gestaan. Het begon met een mini shoot van onze eerste zwangerschap. Naast dat ze geweldige foto's maakt, voelden wij ons meteen op ons gemak. Wij zijn onwijs blij met de geboorte foto's die Anke gemaakt heeft. Naar aanleiding van haar bucketlist hebben wij geen moment getwijfeld en gezegd dat wij graag door haar onze tweede bevalling wilden laten vastleggen. Er volgde een gesprek over onze wensen en om dingen duidelijk te hebben. Tijdens de bevalling hebben wij Anke nauwelijks opgemerkt, maar ondertussen zijn de meest prachtige foto's geschoten. Met als klap op de vuurpijl de foto van de geboorte van onze dochter door het raampje van de OK deur, op de gang, gezien  ze niet op de OK erbij mocht zijn.

Wij komen zeker nog vaker terug!

IMG_9980.jpg

Sander en Gaby

Al tijdens het kennismakingsgesprek wisten wij het zeker! Wij wilden Anke als onze geboortefotograaf! Het ging enorm snel en wonder boven wonder was Anke er net op tijd bij. Racen tegen de klok kun je ook prima aan haar overlaten. Anke bleef op de achtergrond en wij merkte haar aanwezigheid helemaal niet. Heel fijn dat ook de eerste controles zijn vastgelegd, terwijl ik aan het bijkomen was. Als het ons ooit weer gegeven is om een wondertje te mogen verwelkomen, willen wij Anke zeker weer vragen om de geboorte voor ons vast te leggen.

IMG_9367.jpg

Leroy en Anamaria

Door de prachtige foto's van Anke hebben wij een herinnering die niemand ons meer afpakt. Ze is er de hele bevalling geweest en heeft zelfs even in mijn rug gedrukt tijdens een wee, toen mijn partner naar het toilet was. De rest van de tijd hebben we van haar aanwezigheid niks gemerkt, wat echt een compliment is.

Door de eerdere fotoshoot met ons gezin wisten we zeker dat Anke onze geboortefotograaf moest worden.