top of page

Geboorte

Liefdevol.Emotie.Kracht.

Ben je op zoek naar een geboortefotograaf?

Krachtig, maar liefdevol.

Waarom zou je kiezen voor geboorte fotografie?

Tijdens een bevalling, gaat er veel langs je heen. 

Er gebeurd zo ontzettend veel in je lijf, maar ook om je heen en daar krijg je niet alles van mee, want je zit in je eigen bubbel.

Ik wil de connectie en liefde vast leggen tijdens de geboorte.

De kleine momentjes die je achteraf niet kunt herinneren.

Maar bijvoorbeeld ook als moeder na

een keizersnee nog even op de OK moet blijven ,

leg ik de eerste momentjes met je partner vast.

Momentjes die je als moeder zijnde op dat moment dan moet missen.

Vooraf in ons gesprek, bespreek ik de dingen door met jullie,

wat jullie wensen zijn en graag zouden willen.

Uiteraard verloopt iedere bevalling anders en pas ik mij hierop aan.

Ik houdt mij op de achtergrond en leg zo de mooiste momentjes vast.

Bij het boeken van een geboorte fotoshoot,

sta ik paraat van week 38 tot 42 weken.

Hierin houdt ik rekening met jullie aanstaande geboorte in

mijn agenda betreft andere afspraken.

En of je nu binnen 4 uur bevallen bent, of 24 uur.. 

Ik blijf bij jullie tot het kindje geboren is en nog twee uurtjes  na de geboorte.

Ik vind het heel belangrijk dat jullie op je gemak zijn bij mij als fotograaf, gezien ik bij een heel intiem moment mag zijn.

Er kan vrijblijvend een kennismakingsgesprek gepland

worden om te kijken of ik de juiste fotograaf ben voor jullie.

7I5A8771.jpg
IMG_9303

Recensies

IMG_8393.jpg

Martijn en Peggy

Al meerdere malen hebben wij bij Anke voor de lens gestaan. Het begon met een mini shoot van onze eerste zwangerschap. Naast dat ze geweldige foto's maakt, voelden wij ons meteen op ons gemak. Wij zijn onwijs blij met de geboorte foto's die Anke gemaakt heeft. Naar aanleiding van haar bucketlist hebben wij geen moment getwijfeld en gezegd dat wij graag door haar onze tweede bevalling wilden laten vastleggen. Er volgde een gesprek over onze wensen en om dingen duidelijk te hebben. Tijdens de bevalling hebben wij Anke nauwelijks opgemerkt, maar ondertussen zijn de meest prachtige foto's geschoten. Met als klap op de vuurpijl de foto van de geboorte van onze dochter door het raampje van de OK deur, op de gang, gezien  ze niet op de OK erbij mocht zijn.

Wij komen zeker nog vaker terug!

IMG_9980.jpg

Sander en Gaby

Al tijdens het kennismakingsgesprek wisten wij het zeker! Wij wilden Anke als onze geboortefotograaf! Het ging enorm snel en wonder boven wonder was Anke er net op tijd bij. Racen tegen de klok kun je ook prima aan haar overlaten. Anke bleef op de achtergrond en wij merkte haar aanwezigheid helemaal niet. Heel fijn dat ook de eerste controles zijn vastgelegd, terwijl ik aan het bijkomen was. Als het ons ooit weer gegeven is om een wondertje te mogen verwelkomen, willen wij Anke zeker weer vragen om de geboorte voor ons vast te leggen.

IMG_9367.jpg

Leroy en Anamaria

Door de prachtige foto's van Anke hebben wij een herinnering die niemand ons meer afpakt. Ze is er de hele bevalling geweest en heeft zelfs even in mijn rug gedrukt tijdens een wee, toen mijn partner naar het toilet was. De rest van de tijd hebben we van haar aanwezigheid niks gemerkt, wat echt een compliment is.

Door de eerdere fotoshoot met ons gezin wisten we zeker dat Anke onze geboortefotograaf moest worden.

7I5A8574.jpg

Leon en Manou

Lang hoefde we niet na te denken wie we als fotograaf bij onze bevalling wilde hebben na het zien van haar foto's.

Na een hele fijne en gezellige kennismaking hebben we van allebij de kanten ja gezegd en het voelde goed en nu al vertrouwd.

 

De 37 weken waren voorbij en daar kregen we een appje van Anke hoe het met ons ging en dat ze vanaf nu stand-by voor ons stond. Fijn om te weten, in de weken erna hield Anke goed contact met ons hoe het met mij en de kleine ging. Nog niks aan de hand wachten duurt lang. 

 

Met 40 weken hebben we verteld dat we ingeleid zouden worden zo kon anke zich ook een beetje voorbereiden wanneer zij klaar zou moeten staan voor ons.

De dag van de inleiding hoorde ze maar niks van ons en de dagen erna bleef het ook rustig de bevalling wilde niet doorzetten.

De ochtend van de bevalling hebben we haar een berichtje gedaan dat het een keizersnede zou worden en of ze mee wilde naar de ok. 

Eenmaal aanwezig in het ziekenhuis heeft het ok team ingestemd met de aanwezigheid van Anke. De heenweg naar de ok toe heeft ze al foto's gemaakt, en heeft ze mijn vriend gezelschap gehouden tijdens het wachten wat hij als zeer prettig heeft ervaren.

Tijdens de ok is ze aanwezig geweest maar wel op de achtergrond ik heb haar bijna niet gezien tijdens het maken van de foto's zodat ik en mijn vriend dit een beetje samen konden doen.

Na de ok ben ik naar de uitslaapkamer gegaan en is Anke met mijn vriend en de kleine terug gegaan naar de afdeling. Hier is onze kleine onderzocht, gewogen en gemeten ik ben zo dankbaar dat hier foto's van zijn gemaakt ik heb dit zelf niet gezien.

 

Savonds kregen we al wat mooie foto's toegestuurd gekregen om alvast een indruk te krijgen.

Wat ben ik blij dat we er voor gekozen hebben voor een fotograaf bij de bevalling Anke heeft zulke mooie en waardevolle foto's gemaakt van de bevalling hier ben ik haar heel erg dankbaar voor. Er zijn zoveel dingen langs mij heen gegaan en het gaat allemaal zo snel maar deze momenten kan ik nu terug kijken op de mooie foto's.

 

Achteraf hoorde we dat dit Anke haar eerst keer op de ok voor een keizersnede was. Fijn dat we haar die ervaring mochten geve 

 

Anke we willen je nogmaals bedanken dat je aanwezig was bij onze bevalling je bent een gezellig en fijne vrouw.

Ik zou je iedereen aanraden!

 

Groetjes Leon, Manou & Levy

Geboorte fotografie
          €1399,00

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek

- Stand-by vanaf 38 weken

- Tot na 2 uur na de geboorte aanwezig

- Zowel thuis als in het ziekenhuis 

- Inclusief door mij geselecteerde en bewerkte foto’s, meestal tussen de 150 en 250 beelden.

- Mini album 15x15

- Alleen met reservering

- Akkoord met algemene voorwaarden

Exclusief:

-Reiskosten buiten 15km vanaf de Heurne €0,35 per km.

-Eventuele parkeerkosten

-Verzending album

Aanbetaling 25% direct na reservering vereist

7I5A6633.jpg
bottom of page