top of page

Recensies

Wat zeggen mijn klanten?

Zwangerschap/Gezinsshoot | Melissa

"Afgelopen vrijdag een ontzettend leuke spontane shoot gehad, ze is erg leuk en goed met kindjes en vind het zo knap wat ze in korte tijd allemaal voor moois kan vastleggen! Anke Dankjewel!

20201023-IMG_5883-bewerkt.jpg
IMG_9622.jpg

Newborn shoot | Eva

"Deze maand hebben we Newbornshoot bij Anke gedaan met ons nieuwste lid van de familie. Ik fotografeer zelf ook graag en het werk van Anke spreekt mij erg aan. Naast dat Anke technisch gezien een goede fotografe is weet ze ook emotie precies op het juiste moment en manier vast te leggen. Iets wat niet kan ontbreken voor mij in deze tak van fotografie. Bovendien is Anke de rust zelve, werkt veilig en forceert absoluut niks. Heel belangrijk! Haar rol als moeder en kijk op het leven leveren ongetwijfeld een belangrijke bijdrage aan haar werk. Ga vooral zo door Anke! Dit is jouw ding!

Liefs, die familie uit Mexico!

Zwangerschapsshoot | Angela

"De samenwerking met Anke was heel fijn en ze nam overal de tijd voor. Ze dacht mee met poses, zodat het geen standaard zwangerschapsshoot werd. Het was voor ons een stukje rijden

(1.5 uur) maar dat was het dubbel en dwars waard♡

IMG_8094.jpg
IMG_4707-bewerkt.jpg

Zwangerschapshoot,Newborn shoot  
& gezinsshoot | Jenny

"Zeker een aanrader erg professioneel, veel liefde voor het vak, geduldig, creatief, denkt mee en een snelle service! Het is altijd gezellig en hebben veel plezier. Anke geeft je het gevoel dat je jezelf kan zijn en geeft je de rust voor een fijne fotoshoot.

Anke je bent een topper!

Newborn & Gezinshoot | Anne

"Anke Kaal, wel voorbij zien komen op Facebook maar geen idee wie of wat ze is en hoe haar foto’s zijn.
Tot die ene dag, we leerden elkaar kennen doordat er een babyvoeding tekort was en ze bij ons een paar schepjes kwam ophalen..
in plaats van in en uit hebben we zo’n ongeveer 3 kwartier staan kletsen, het voelde direct zo ontzettend vertrouwd en goed.
Nog dezelfde week kwam ze onze zoon op de foto zetten, fijn thuis in onze eigen omgeving. Haar ideeen over de shoot maar ook onze eigen inbreng werd direct opgepakt. Ruim 3 uur zijn voorbij gevlogen, we hebben honderduit gekletst, gelachen en ons zo fijn gevoeld bij Anke, die onze zoon op een voetstuk plaatste.
Vol spanning op de foto’s wachten, een stuk sneller dan verwacht al een paar bewerkte foto’s als voorbeeld, prachtig! Ontroerend mooi. Na 2 dagen hadden we alle foto’s bewerkt binnen, tranen met tuiten.. ( zelfs zonder hormonen was dat gebeurd ;) ) wat een prachtige foto’s.
Anke je hebt ons zo op ons gemak laten voelen, je hebt met zoveel liefde en passie de foto’s gemaakt, nog iedere dag ben ik blij met de foto’s en kan ik niet geloven dat dat kleine kereltje op die foto’s onze zoon is. Onze zoon die jij zo puur en liefdevol op de foto hebt weten te zetten. Onze zoon, wakker, slapend, met ons samen en op onze handen gedragen. Elke foto is en blijft goud waard en eigenlijk kan ik met geen verhaal schrijven hoe goed jij ons gevoel op de foto hebt kunnen zetten.
Bedankt lieve Anke, je bent een topwijf! Bij een eventuele tweede weten we je te vinden!! X

IMG_3195.jpg
bottom of page